Kamis, 15 November 2012

ulturní dědictví této země. Zapojením se do aute

Jedná se nejen o vaší planety, nebo o vaší země, státu, vaše město, vaše obec nebo ulice; jde o historii a co budete dělat. Ochrana našich dějin národů je něco, co nás posiluje v každém aspektu, grand a místní. Zachování pohybu umožňuje, abychom ekiosku.com aman vytvářet pracovní místa, stavět postupně udržitelných měst, inspirovat dlouhodobou podporu a pomoc pro místní obyvatele, ale ještě důležitější je umožňuje podporu hlubší pochopení pro význam historických památek, které představují naše národy kultura, dědictví a evoluce tak, že budou i nadále existovat a růst pro budoucí generace.

Ale...

Co se stane, když současný památkáři a jejich úsilí třeba nejen projít podél naší historie hmotné budov, uložené jim ale také prostřednictvím nové generace památkáři? Hlavní problémy čelí preservationist Společenství je oslovení nových cílových skupin a je schopen rozšířit povědomí veřejnosti o zachování výhod. Proto je nezbytné podniknout nezbytné kroky a vytvářet aktivní plány ohledně jak budoucnost památková péče bude vypadat v letech přijde. Jak příští generace historické památkáři jsou pěstovány prostřednictvím vzdělávání, správné informace a jak se akce bude mít hluboký dopad na snahy preservationist světy.

V dnešní mládeže je stále více zřejmé, že existují znepokojivé mezery, národní, a historické znalosti místních poměrů a že je neschopnost pochopit význam historie, jak to souvisí s jejich životy dnes.

Tak co budeme dělat, můžeme vychovat naši mládež, aby mohou chránit jejich historie? Můžeme to udělat při zachování jejich zajímají také o následující? Ano. Ano.

Jsme využít naše úsilí do programů, které nabízejí konstantní příležitosti pro naše Mládež se dozvědět o tomto národů země a kulturní dědictví této země. Zapojením se do autentické rukou o zkušenosti s prostředky, které odhalí obrovské množství historických souvislostí, jako struktury týkající se historické postavy, nebo místa, kde došlo k významné události nebo jiné stránky, kde je schopen připojit se k současnosti minulosti, naše mládež bude schopen vštípit smysl asociace do naší historie.

Historické památkáři se často cítí, že se musí šetřit, historie, dědictví a kultury v jakékoliv podobě udržuje; více často než ne to je v budově významu, však občas, to má podobu v most, nebo 33.000 náměstí akrů půdy, ale v tomto případě to má podobu naší současné mládeže. Naše mládež je, kdo bude brzy v kontrole nad zachování našeho národa a jeho příběh. Historické památkáři jsou základní odkaz, že třeba v spojující obce našeho národa k výhody památková péče. Tím, že poskytuje mo nosti vzdělávání, nadšenci znalosti studentů a představy o historii a význam zachování a vytvořit robustní nadaci, které bude mít na jejich život; nadace, která se zobrazí, jak náš národ vyvinul i s konstantou lidského, kulturní a přírodní změny, dochází.

Vždy existují způsoby, jak podporovat zapojení a zapojit naše mládež která se nakonec tvoří zachování pracovní síly v budoucnosti. Tím, že další generace hlubší pochopení sebe a svět kolem sebe, který vytvořili strukturu našeho národa můžeme nadále chránit se prostřednictvím jeho fyzické pozůstatky minulosti. Takové zapojení začíná prostřednictvím partnerství s místní školy, kluby, organizace, programy, práce

Tidak ada komentar:

Posting Komentar